Sramotno ponašanje učenika i nastavnika na Jahorini

0

Izlet učenika iz Istočnog Sarajeva koji su danas uživali na Jahorini se završio neslavno. Nekoliko stotina učenika Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Istočnog Sarajeva je iza sebe ostavilo nered na jahorinskim stazama, koje su prije nekoliko dana očišćene od smeća.

Put prema Jahorini su takođe prekrile kese i drugi otpaci izbačeni iz autobusa. Da stvar bude sramotna, učenici su nadgledani od strane učitelja i nastavnika ove škole. Na ispitu su pali upravo oni koji su pored porodice najodgovorniji za vaspitanje naše djece.

Ovo se vjerovatno nije desilo prvi, ali ni posljednji put i pitamo se koliko još vremena treba da prođe da ekološku svijest naše djece počnu razvijati ljudi od kojih se to očekuje.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/ekskurzija-istocno-sarajevo-jahorina-smece-8-10-2014/] width=[87] height=[87] title=[Jahorina 8.10.2014.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments