Sporazum o saradnji “Novog biznisa” i Suolo e Salute Balkan

0

23.08.2012. godine u radnu posjetu “Novom biznisu” su došli predstavnici Suolo e Salute Balkan. Pomenuta firma je sertifikaciono i kontrolno tijelo za sertifikaciju i kontrolu organske proizvodnje.

Centrala ovog tijela je u Italiji i iza sebe u ovom poslu ima 40 godina iskustva. Organska proizvodnja se ne može zamisliti bez renomirane kuće koja će vršiti kontrolu proizvodnje i izdati sertifikat organske proizvodnje.

Poznato je da udruženje “Novi biznis” promoviše i organizuje organsku proizvodnju i proizvodnju zdrave hrane, a ova vrsta proizvodnje će i zvanično biti priznata izdavanjem sertifikata.

Direktor Suolo e Salute Balkan gospođica Tamara Adamović, sa svojim saradnicima, pohvalno se izrazila o radu udruženja “Novi biznis”, dala određene smjernice za dalji rad i izrazila spremnost da se firma koju ona zastupa maksimalno uključi kako bi što prije u Republici Srpskoj i BiH dobili prve proizvođače organskih proizvoda.

“Novi biznis”, agencija za razvoj i zapošljavanje Pale i Suolo e Salute Balkan su sklopili sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji. Potpisnici sporazuma su Tamara Adamović direktor Suolo e Salute Balkan i Petar Marinković direktor “Novi biznis” Pale.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments