Sokolović : Spremni smo za „Ski opening“

0

Na Jahorini snijeg pada već drugi dan, temperatura je ispod nule, pa se u Olimpijskom centru /OC/ nadaju da će visina snježnog pokrivača u narednim danima dostići visinu neophodnu za početak skijanja na olimpijskoj ljepotici.

„Tokom protekle noći uspjeli smo da pokrenemo dio sistema za vještačko osnježavanje, ali s obzirom da se temperatura vazduha kretala od minus dva do minus tri stepena Celzijusova, nisu postojali adekvatni uslovi za normalnu proizvodnju snijega“, rekao je Srni rukovodilac marketinga i prodaje u OC „Jahorina“ Dragan Sokolović.

Prema njegovim riječima, OC „Jahorina“ ulaže maksimalne napore da bi tokom vikenda bili obezbijeđeni svi uslovi za održavanje manifestacije „Ski opening“ i dobru atmosferu za sve goste.

„Nismo još uvijek sigurni i ne smijemo garantovati da će skijanja za vikend biti, ali ćemo dati sve od sebe da pripremimo bar jednu ski-stazu za najupornije skijaše, naravno besplatno“, naveo je Sokolović.

On ističe da će „Ski opening“ sa svim planiranim sadržajima sigurno oduševiti posjetioce Jahorine i najavio da će u subotu, 13. decembra, od 13.00 do 17.00 časova, grupa „Regina“ održati koncert na platou ispred Hotela „Bistrica“.

Dan ranije, naglašava Sokolović, sve goste očekuje iznenađenje u vidu dobre zabave u novootvorenom klubu u „Bistrici“.

„Nema razloga da ljubitelji Jahorine ovog vikenda ne dođu na planinu i uživaju u čarima ove olimpijske ljepotice“, poručio je Sokolović.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare