Sokolović: Jahorina spremno čeka skijašku sezonu

0

Olimpijski centar „Jahorina“ čini sve da bi predstojeću zimsku sezonu dočekao potpuno spreman, rekao je Srni rukovodilac marketinga u ovom centru Dragan Sokolović.

„Skijašima će na raspolaganju biti svih 20 kilometara staza, a ukoliko ne bude snijega, kao što je to bilo prošle godine, Olimpijski centar će topovima osnježiti 3,5 kilometara staza“, rekao je Sokolović.

Sokolović je dodao da se Olimpijski centar „Jahorina“ pobrinuo da cijene ski-pasova radnim danom i vikendom budu znatno povoljnije nego prošle godine.

„Tako je ski-pas radnim danom 33 KM umjesto 37 KM, koliko je iznosio prošle godine. U dane vikenda cijena ski-pasa je ostala kao i prošle godine 37 KM, dok sezonski ski-pas u pretprodaji košta 450 KM“, rekao je Sokolović.

On je izrazio nadu da se neće ponoviti prošla godina sa malo snijega, što je uslovilo jednu od gorih sezona na Jahorini.

„Da se ne bi ponavljale loše sezone neophodno je nastaviti investicioni ciklus na skijaškim stazama. Neophodno je učiniti da se može osnježiti najmanje 80 odsto skijališta, te učiniti remonte i instalirati nove ski-liftove“, rekao je Sokolović.

Svoju turističku ponudu u Novom Sadu predstavilo je 12 turističkih organizacija iz gradova i opština Srpske.

Manifestacija predstavljanja turističkih potencijala Republike Srpske, koja je počela juče, završava se danas u 16.00 časova.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments