Sokolac: Dan žalosti zbog tragedije

0

SOKOLAC – Na području opštine Sokolac danas je dan žalosti povodom pogibije tridesetosmogodišnjeg Aleksandra Golubovića i tri 19-godišnje djevojke Milice Dobrilović, Svjetlane Komlenović i Nadežde Debelnogić, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći na dijelu magistralnog puta Rogatica – Podromanija, u mjestu Bjelosavljevići.


Odlukom Skupštine opštine naloženo je spuštanje zastave na pola koplja na svim privrednim i javnim institucijama na području opštine, a u svim ugostiteljskim objektima zabranjeno je puštanje muzike.

U nesreći, koja se dogodila u nedjelju uveče oko 22.00 časa, učestvovalo je putničko vozilo „golf A5“ kojim je upravljao nastradali Golubović, a u vozilu su se nalazile i tri djevojke.

Prema prvim informacijama, uzrok nesreće je neprilagođena brzina stanju i uslovima puta. U momentu saobraćajne nesreće vozilo se kretalo iz pravca Rogatice prema Podromaniji.

Srna nezvanično saznaje da je, najvjerovatnije, zbog neprilagođene brzine vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u nasip nakon čega se vozilo više puta prevrnulo. Tokom prevrtanja djevojke su ispale iz vozila, a vozač je ostao na svom mjestu.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments