Sokolac će biti uključen u organizaciju Festivala mladih

0

SOKOLAC – Igor Golijanin, šef kabineta gradonačelnika Istočnog Sarajeva i član Organizacionog odbora Evropskog zimskog olimpijskog festivala mladih, koji će se održati 2017. godine, rekao je da će i opština Sokolac biti uključena u pripreme ove velike manifestacije, čiji će organizatori biti gradovi Istočno Sarajevo i Sarajevo.

Nakon razgovora sa načelnikom opštine Sokolac Milovanom Bjelicom, Golijanin je istakao da je interes grada Istočno Sarajevo da se sve opštine, udružene u ovaj grad, uključe u realizaciju konkretnih aktivnosti – kulturnih i drugih događaja koji će pratiti ovu manifestaciju.

– Druga tema o kojoj smo razgovarali je privlačenje investitora. Opština Sokolac radi na pripremi Strategije razvoja, a nama je cilj da napravimo strategiju privlačenja investitora za konkretne aktivnosti koje opština i njeni građani ocijene kao prioritetne.

Cilj je da se opština otvori i prema investitorima i prema donatorima za projekte koji bi bili od koristi za građane ove opštine, rekao je Golijanin.

(www.palelive.com / opstinasokolac.net)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments