Sokočani 22. put učestvuju na MOSI

0

SOKOLAC – Na 54. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/, koje će biti održane od 5. do 9. jula u Pljevljima, učestvovaće 110 sportista iz Sokoca.


U opštinskom timu za pripremu odlaska na MOSI kažu da će se sokolački sportisti na ovoj najvećoj sportskoj amaterskoj manifestaciji na Balkanu takmičiti u deset disciplina.

„Od sportista iz Sokoca očekujemo veoma dobre rezultate i da opravdaju prošlogodišnji uspjeh iz Rogatice kada su bili sveukupni pobjednici 53. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara“, kažu u timu.

Sportisti iz Sokoca takmičiće se u atletici, fudbalu, planinarstvu i steljaštvu u muškoj i ženskoj konkurenciji, u stonom tenisu, karateu, odbojci i odbojci na pijesku u ženskoj i košarci i šahu u muškoj konkurenciji.

„Na ovogodišnjim MOSI posebne nade polažemo u atletičare, odbojkašice, košarkaše i strijelce“, kažu u timu za pripremu, uvjereni da će biti prihvaćena kandidatura Sokoca za domaćina MOSI 2019. godine.

Sportisti iz Sokoca učestvuju na MOSI 22. put i svake godine budu među najboljima.

Na ovogodišnjim Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama u Pljevljima očekuje se učešće 2.850 sportista iz 37 gradova iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Federacije BiH, koji će se takmičiti u 15 disciplina.

(www.palelive.com / Srna / Foto: arhiva)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare