SNSD Istočna Ilidža donio hranu i odjeću

0

ZVORNIK – Opštini Zvornik danas su pomoć uručili predstavnici Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža.


Predsjednik ovog odbora Miroslav Vujičić rekao je da su dostavili ono što je stanovništvu najpotrebnije. „Došli smo u opštinu Zvornik da pomognemo našim prijateljima. Uspjeli smo da pokrenemo jednu veliku akciju u Istočnoj Ilidži i sakupili smo ono što je najpotrebnije građanima, a to je hrana, uključujući i hranu za bebe, odjeća i gumene čizme. Nismo zaboravili da su naši prijatelji širom Republike Srpske pomogli nama kada smo bili u teškoj situaciji, kada nas je zadesila elementarna nepogoda“, rekao je Vujičić.

On je dodao da će nastaviti sa prikupljanjem pomoći, te da će se kasnije organizovati da pomognu u raščišćavanju.

Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović istakao je da je u nevolji dobro došla svaka pomoć, izrazivši zadovoljstvo samim osjećanjem da u okruženju postoje ljudi koji misle i saosjećaju sa problemom sa kojim se Zvorničani suočavaju ovih dana.

„U nevolji je dobrodošla svačija pomoć, od volontera koji su sa nam danonoćno dežurali i pomagali unesrećenima na ovim prostorima, do naših prijatelja kao što su iz Istočne Ilidže koji su nam donijeli pomoć, kako bi svi zajedno lakše prevazišli ovu situaciju u kojoj se nalazimo“, rekao je Stevanović.

(www.palelive.com / Srna / Foto: zvornikdanas.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare