Snježana Prorok nova mis Jahorine

0

Snježana Prorok iz Istočnog Novog Sarajeva izabrana je sinoć za mis Jahorine, na regionalnom tačkmičenju izbora kandidatkinja sa područja Sarajevsko-romanijske regije za izbor mis Republike Srpske /RS/. Prva pratilja je Delila Sofović iz Sarajeva, a druga pratilja Nevena Novaković iz Istočnog Novog Sarajeva. Mis publike je Aleksandra Jugović sa Pala, mis šarma Verena Cerovina iz Istočnog Novog Sarajeva, a mis medija Vedrana Ćosić. Na takmišenju je nastupilo 12 od 14 prijavljenih djevovjaka, jer su dvije zbog bolesti odustale. Prema riječima marketing menadžer Direkcije za izbor mis BiH i vlasnika licence za izbor Mis RS Ramiza Šadića, šest prvoplasiranih djevojaka nastupiće na izboru za mis RS, koji bi trebalo da bude održan krajem aprila ili početkom maja u Zvorniku.

Izbor najljepših djevojaka održan je već u istočnoj Hercegovini, Potkozarju i Krajini, Dobojskoj regiji, Podrinju, Majevici, Semberiji, a ostalo je da još budu izabrane mis Posavine i Banjalučke regije.

Organizator takmičenja za izbor mis Jahorine, koje je sinoć održano u hotelu „Bistrica“, bila je Direkcija za izbor mis BiH.

(www.palelive.com / foto: RTV IS / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare