Snijeg u višim krajevima

0

U Republici Srpskoj danas će biti oblačno, sa kišom i snijegom u višim krajevima, uz dnevnu temperaturu od jedan do sedam stepeni Celzijusovih.

Padavine će u većini krajeva prestati do podneva, kada će doći do postepenog razvedravanja, a u centralnim i istočnim zadržaće se snijeg.

Na Jahorini i u Palama trenutno pada snijeg. Trenutna visina sniježnog pokrivača na Jahorini je 20 cm, dok je u Palama oko 5 cm.

(www.palelive.com)

Svi putevi prohodni, nema zastoja u saobraćaju

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije su prohodni, pa vozila saobraćaju bez zastoja, rekao je jutros Srni tehnički direktor „Romanijaputeva“ sa Sokoca Dragan Buloščić.

„Slab snijeg koji je sinoć počeo da pada nije omeo rad naših ekipa na terenu“, naveo je Buloščić.

On kaže da su putni pravci prema Jahorini preko Pala i Trebevića prohodni i bezbjedni za saobraćaj, kao i putni pravac prema Skočinama.

Buloščić je dodao da se tokom dana očekuju nove snježne padavine, ali da su ekipe „Romanijaputeva“ spremne i da neće biti zastoja u saobraćaju.

U nadležnosti „Romanijaputeva“ je održavanje i čišćenje magistralnih i regionalnih puteva na području Sarajevsko-romanijske regije, a među prioritetima su oba putna pravca prema Jahorini, preko Pala i Trebevića.

Ukupna dužina ovih dionica iznosi 600 kilometara.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare