Smrtno stradala od ugriza psa

4

Šezdesetdevetogodišnja žena čiji su inicijali P.G. smrtno je stradala od ugriza psa, a njeno tijelo pronađeno je ispred porodične kuće u Donjim Ćemanovićima kod Pala, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Pale jutros je oko 8.30 časova prijavljeno je da se ispred porodične kuće u mjestu Donji Ćemanovići nalazi tijelo žene.

“Uviđajem je konstatovano da je ovo lice smrtonosne povrede zadobilo usljed ujeda psa”, navodi se u saopštenju.

Na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji upućuju na postojanje elemenata krivičnog djela.

Uviđaj su izvršili pripadnici policije i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo u saradnji sa sudskim vještakom i ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

AZIL ZA PSE NEK POČNE RADITI SVOJ POSAO, A NE DA STREPIMO DA ĆE NAS SUTRA MOŽDA NEKA LUTALICA ZAKLATI JER SU JE ONI PUSTILI. UTROŠENE TOLIKE PARE, A NIKO IH NE KONTROLIŠE, TE RADE ŠTA HOĆE! PUŠTAJU IH I HVATAJU KAKO IM SE ĆEFNE.

Nažalost, najkrvoločnije pse drže u dvorištima kuća u samom centru Pala, koji su opasnost i za prolaznike. Međutim, ni Komunalna policija, ni drugi nadležni ništa ne preduzimaju da se takvi opasni kerovi izuzmu iz dvorišta koja su neposredno uz samu ulicu!

Za ne upućene a dobronamjerne.
ČLAN 30. zAKONA O JAVNOM REDU I MIRU (“SLUŽBENI GLASNIK RS”, BROJ: 11/15), DRŽANJE OPASNIH ŽIVOTINJA JE U NADLEŽNOSTI MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA.

Kounalna policija ?? STA JE TO? Zar tako nesto imamo u Palama?