Slobodanu Komlenoviću priznanje Planinarskog saveza Srpske

0

SOKOLAC – Član Planinarskog društva „Glasinac“ sa Sokoca Slobodan Komlenović dobio je priznanje Planinarskog saveza Republike Srpske za doprinos razvoju ove oblasti.

Delegat na jučerašnjoj sjednici Skupštine Planinarskog saveza Srpske Željko Delić rekao je Srni da se Komlenović godinama ističe svojim redom i da se maksimalno angažovao na izgradnji planinarskog doma „Crvene stijene“ na Romaniji, kao pojedinac i vlasnik preduzeća „Ogrev“.

On je naglasio da se svih pet članova porodice Komlenović ističu u aktivnostima sokolačkog planinarskog društva, da učestvuju u radnim akcijama, edukacijama i u organizaciji sada već tradicionalnog memorijalnog takmičenja u planinarskoj orijentaciji „Svjetlana Ceca Komlenović“.

Delić, koji je i član Planinarskog društva „Glasinac“, zahvalio je Savezu za ovo priznanje koje je ujedno i podrška ovom društvu, kao i za to što je „Pohod na Romaniju-Veliki Lupoglav“, u sokolačkog društva, uvršten u kalendar Planinarskog saveza Republike Srpske.

Slobodan Komlenović rekao je Srni da priznanje doživljava kao zahvalnost i obavezu da nastavi dalje zajedno sa ostalim aktivistima društva.

Komlenović ističe da nije priznanje zaslužio kao pojedinac, već da su tome doprinijeli i planinari-aktivisti: Veljo Ninković, Željko Delić, porodica Bajagić, Miroslav Divčić i Vera Mijatović.

„Pronašao sam sa se u tome da pomažem naše planinare i da zajedno sa njima i članovima svoje porodice uživam u druženju i ljepotama naših planina“, rekao je Komlenović.

On se nada da će izgradnju Planinarskog doma „Crvene stijene“ na Romaniji pomoći i šira zajednica i da će to uskoro biti mjesto okupljanja ljubitelja Romanije.

Godišnja skupština Planinarskog saveza Republike Srpske održana je juče u Gredicama kod Brčkog.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare