Škola plivanja prevazišla očekivanja

0

U Palama je nedavno otvorena Škola sporta “Prvi sportski koraci”, a prvi zapažen uspjeh je napravila škola plivanja, koja je okupila 30 mališana. Škola plivanja je organizovana od 20. do 26. avgusta, a treneri škole plivanja su zadovoljni postignutim napretkom kod djece za samo šest dana.

“Naš tim je veoma zadovoljan postignutim uspjehom, jer je kod svih 30 učesnika zabilježen veliki napredak. Neki polaznici su za samo nekoliko dana savladali sve osnove plivanja. Bilo bi pretenciozno da kažemo da su svi učesnici “proplivali”, ali su svi ostvarili veliki napredak, značajno iznad naših očekivanja”, izjavio je Dejan Đokanović profesor fizičke kulture i vođa škole plivanja.

Škola se bavi vaspitno-sportskim radom sa djecom mlađeg školskog uzrasta od 5 do 11 godina. Osnovne aktivnosti uključuju prirodne i izvedene oblike kretanja, svestrani razvoj funkcionalnih, motoričkih i psihičkih sposobnosti i razvoj interesovanja i ljubavi prema sportu.

Škola plivanja se organizuje svakog vikenda i u toku su prijave. Prva grupa startuje 8. i 9. avgusta, a svi zainteresovani se mogu prijaviti kod Dejana Đokanovića 065/249-563 ili na e-mail: ddjokanovic@yahoo.com.

Za vrijeme zimskog raspusta planirana je škola skijanja.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/skola-plivanja/] width=[54] height=[54] title=[Škola plivanja] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments