Skijanje na trasi gondole već predstojeće zimske sezone

0

U toku su intenzivni radovi na izgradnji gondole Pale – Jahorina, Jahorina Express. Na polaznoj stanici u toku je izgradnja turističkog objekta, dok se na trasi gondole radi punom parom.

Aktuelno je postavljanje električne mreže duž cijele trase, kao i izgradnja prilaznih puteva za postavljanje stubova gondole.

Interesantno je da će skijanje na donjoj trasi gondole početi već predstojeće zimske sezone. U toku su radovi na terenu, sanacija strmih područja i stijena, odnosno izgradnja skijaške staze, na kojoj će biti postavljen ski lift u dužini od oko 1500 m.

U firmi Majnex čine napore da već ove zimske sezone na trasi nove gondole počne skijanje, a cilj je da se na taj način dodatno promoviše sama gondola, koja će upotpuniti turističke sadržaje i produžiti jahorinske staze za oko 10 km.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-express-avgust-2013/] width=[54] height=[54] title=[Jahorina Express] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Povezan članak:

Nastavljeni radovi na velikom projektu gondole

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare