Sindikati potpisali memorandum o saradnji

0

ZVORNIK – Predstavnici Sindikalne organizacije metalske industrije i rudarstva kompanije „Alumina“ i sindikalne organizacije Tehnološkog fakulteta Zvornik potpisali su danas memorandum o međusobnoj saradnji, uzajamnoj sindikalnoj pomoći i razumijevanju.
Memorandum su potpisali predsjednici ovih sindikalnih organizacija Radenko Smiljanić i Mitar Perušić, saopštila je Služba odnosa s javnošću kompanije „Alumina“.

Perušić je rekao da je ovo jedan od prvih primjera oblika saradnje između sindikalnih organizacija iz privredne sfere i jedne visokoobrazovne ustanove, gdje su na najbolji način prepoznali značaj ulaganja u nauku i obrazovanje.

„Uspješnu saradnju između kompanije `Alumina` i Tehnološkog fakulteta Zvornik proširili smo na naše dvije matične sindikalne organizacije“, rekao je Perušić i dodao da će buduća sindikalna saradnja biti utemeljena na principima zajedničkih aktivnosti, te uzajamne pomoći i razumijevanja.

On je rekao da su mladi ljudi, nakon završetka Tehnološkog fakulteta, veoma dobro prihvaćeni u kompaniji „Alumina“.

„Nadam se da ćemo ubuduće generisati nove ideje i nove oblike saradnje u zajedničkim izazovima“, naglasio je Perušić i izrazio zahvalnost sindikatu „Alumine“ na spremnosti za saradnju.

Predsjednik Sindikalne organizacije metalske industrije i rudarstva u „Alumini“ Radenko Smiljanić potpisivanje memoranduma o međusobnoj saradnji između ove dvije sindikalne organizacije ocijenio je kao logičan slijed događaja, imajući u vidu ukupnu saradnju između kompanije „Alumina“ i Tehnološkog fakulteta u Zvorniku.

„Očekujem vrlo brzo konkretne aktivnosti i rezultate saradnje naših sindikalnih organizacija“, rekao je Smiljanić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare