Simović: Spremni za zimsku sezonu

1

Direktor javnog preduzeća “Komunalno” Pale Komo Simović rekao je Srni da su u tom preduzeću spremni za predstojeću zimsku sezonu, te da imaju solidnu zalihu soli u slučaju vanrednog snijega.

Simović je naveo da zimska sezona počinje od 15. novembra, da svi dobavljači so isporučuju početkom novembra, ali da je “Komunalno” preduzeće u slučaju iznenadnih vremenskih neprilika spremno da interveniše jer ima zalihe za oko dva mjeseca.

On je dodao da su u “Komunalnom” osproveli i tendersku proceduru za nabavku soli i da znaju od koga će kupiti so za predstojeću sezonu.

“Dobro smo osposobljeni, radimo godinama, iako imamo mali problem sa opremom koja je stara i često se desi zastoj ili kvar. U slučaju kvara gledaćemo da što u kraćem roku riješimo ili nađemo zamjensko vozilo. Preduzeće `Vodovod` nam izlazi u susret i zimi na raspolaganje daje svoju mehanizaciju”, izjavio je Simović.

On je istakao da građani ne treba da budu zabrinuti jer će preduzeće svoj posao obavljati, kao i do sada, savjesno i efikasno, te apelovao da građani u zimskoj sezoni čiste svoja vozila i ulaze.

“Apelujemo da sugrađani pokažu veću odgovornost kako ljeti tako i zimi i da nam pomognu u održavanju opštine da bi bila čista i privlačna za turističke posjete”, naglasio je Simović.

Simović je zahvalio opštini i načelniku Bošku Jugoviću za saradnju, dodajući da je, zahvljajući njegovom zalaganju, preduzeće “Komunalno” na stabilnim nogama.

(www.palelive.com / Srna)

1
Postavi komentar

1 Komentara na članak
0 Odgovora na komentare
0 Pratioci
 
Većina je reagovala na komentar
Najpopularniji komentari
1 Komentatori
  Pretplatite se  
Obavjesti me o
XXX

Moglo bi se vjerovati ovim izjavama, s obzirom da je Komunalno ovog ljeta osvijetlilo obraz i prilično dobro čistilo i održavalo naš grad, pogotovu u poređenju sa ranijim godinama, kada su Pale katastrofalno bile zapuštene.
Odgovornost je svakako i na građanima, jer ako se mi ponašamo bahato i ostavljamo smeće iza sebe, niko to ne može očistiti!