Sezona na Jahorini se privodi kraju (foto)

0

Jedna od najlošijih sezpna na Jahorini ikada se privodi kraju. U narednom periodu po prognozama metereologa očekuju se visoke temperatura što umanjuje šanse da će biti dobrog skijanja na proljeće.
Danas je Jahorina bila obasjana martovskim suncem, pokrivena sa oko 20 cm sniježnog pokrivača sa temperaturom do 8 stepeni iznad nule i sa vjetrom snage 4m/s pa su i zaljubljenici olimpijskih padina imali skijaški ugođaj kao i mnogi izletnici.

Staze se prilično drže u gornjim dijelovima olimpijske ljepotica, dok su dobro prošarane na polaznim mjestima žičara.

Od vertikalnog transpotra u pogonu su bili šetosjedi Poljice i Ogorijelica, dvosjed Ogorijelica 2, a od ski liftova Željo, Olimpik, Poljice i za majmlađe Bebi lift.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-16-03-2014/] width=[54] height=[54] title=[Jahorina 16.03.2014.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www. palelive. com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments