Sestre Milica i Maja Stanišić – ponos Paljana

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović upriličio je danas prijem za sestre Milicu i Maju Stanišić koje su svojim glasom i pjesmom obogatile programe brojnih kulturnih manifestacija u ovoj lokalnoj zajednici.

Jugović je zahvalio sestrama Stanišić i njihovim roditeljima na svemu što čine za opštinu Pale, koju promovišu lijepim glasom i pjesmom.

Istakavši da sestre Stanišić uvijek odvoje vrijeme da uljepšaju sve manifestacije u ovoj lokalnoj zajednici, Jugović je naglasio da su to posebno učinile na svečanoj akademiji povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike Srpske.

„Svi Paljani mogu biti ponosni na ono što su vidjeli i čuli. Želimo da pomognemo u daljem školovalju njihovog glasa da bi bile na ponos Sarajevsko-romanijske regije i Republike Srpske jer je rijetkost imati ovakve talente“, rekao je Jugović.

On je sestrama Stanišić zaželio mnogo zdravlja i uspjeha u budućnosti, kao i da Pale po njima uvijek prepoznaju.

Maja pohađa srednju muzičku školu u Istočnoj Ilidži, a Milica osnovnu školu i nižu muzičku na Palama.

One su istakle da im je velika čast što ih opština Pale podržava, da će nastaviti da učestvuju na opštinskim manifestacijama i da se nadaju da će ići na mnoga takmičenja u Republici Srpskoj i šire.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare