Sergej Ćetković i Boris Režak na humanitarnom koncertu za malog Petra

0

ZVORNIK – Humanitarni koncert pod nazivom „Mladost za Petra“ u sportskoj hali (RSC Zvornik) biće održan 27. februara, a organizovaće ga Dom omladine Zvornik, Svetosavska omladinska zajednica i Omladinski savjet Zvornik, uz pokroviteljstvo Opštine Zvornik i Rekreativno sportskog centra Zvornik (RSC).

Do sada su učešće na koncertu potvrdili plemeniti i humani pjevači – Sergej Ćetković i Boris Režak. Očekuju se još neka imena koja će doći da podrže Petrovu borbu za mladost, djetinjstvo, život…

Malenom dječaku, Petru Pantiću iz Pilice kod Zvornika hitno je potrebna pomoć dobrih ljudi. Tromjesečni Petar ima teško oštećenje desne strane mozga, zbog čega svakodnevno dobija napade i trpi strašne bolove. Jedino izlječenje moguće je u Njemačkoj. Do sada je propušten jedan termin početka njegovog liječenja jer roditelji malene bebe, nisu prikupili novčana sredstva od oko 45 hiljada evra. Ova suma je hitno potrebna.

Petar će na klinku Minhen da otputuje u nedelju zbog pogoršanog stanja.

Prodaja karata za koncert počinje u ponedeljak 24. februara, a moći će se kupiti u Domu omladine i RSC Zvornik po cijeni od 10 KM.

Nemojmo dozvoliti da se propusti još jedna prilika za normalan život ovog djeteta.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare