SDS kafe Bari ovjerio šampionski tron, Velike Šume u derbiju jače od MDM

0

Liga rekreativaca u malom fudbalu ušla je u sam finiš takmičenja. Tokom vikenda u SC Olimp u režiji zaljubljenika i majstora u „pikanju“ bubamare, a u najljepšem sportskom duhu odigrano je pretposljednje 21. kolo. Dilime više nema, šampionski pehar namjenjen pobjednku i kolo prije kraja zasluženo pripada majstorima malih terena, fudbalskoj družini organizovanoj u sastavu SDS kafe Bari.

Lider na tabeli ovjerio je tron protiv Rosonera, slavili su 10:1. Izabranici kapitena Radislava Petrovića – Genata /Velike Šume/ u derbiju su nadigrale MDM 3:1 i tako su od devet susreta ostvarile i osmu pobjedu i najuspješnija su ekipa proljetnog dijela nadmetanja. Mokrani iz Kafe Čarlija pobijedili su Head Shop 4:2, a Sportske Kaladionice Astra su se dobro „oznojile“ protiv Ćaće dok su izbrojale do 7:1. U goleadi između „kafeđžija“ Pavla i Bolera pobjedu „nosi“ Pavle sa 12:7.

Postignuto je 40  golova, igra se viteški u duhu fer pleja i poslije pet odigranih mečeva nema kartona.

Briljantnu partiju je pružio, majstor igre na „petoparcu“ Milan Pandurević – Pani /SK Astra/ i igrač je kola.

Tim kola: golman Miloš Pelemiš – Peka, Miloš Elez, Nenad Rebrenović, Milan Pandurević – Pani, Darko Regoje – Batistuta, Slaviša Čvoro

Razultati

Velike Šume – MDM 3:1 /2:0/

Velike Šume i MDM derbijem otvaraju 21. kolo. U čvrstom i uzbudljivom meču poslije velike borbe, teško, ali zasluženo slave razultatom 3:1 Velike Šume. U pobjedničkom sastavu konce u igri vuku strijelci Miloš Elez, čvrsti Rade Gluhović i Miroslav Lazarević, a i ostali prate punom snagom. Pouzdani su „vratar“ Radoslav Marić, Milan Govedarica – Govi, Dragan Cicović, Zoran Trbo, Bojan Gluhović i standardni učinak u igri i sa klupe ima i kapiten Radislav Petrović – Gene.

Poraženi se hrabro bori, ni raspoloženi golman Miloš Pelemiš – Peka nije  pomogao, a uz to namjerili su de na raspoloženog i uigranog rivala koji redom melje i poraz je bio neminovan. Za poražene gol daje Nikola Brezo, a igraju još: Miloš Pelemipš-Peka, kapiten Predrag Teletina, Mladenko Vučičević, Branko Stevanović, Galin Nemanja i Luka Božović.

Igrač utakmice Miloš Elez /Velike Šume/.

Kafe Čarli – Head Shop 4:2 /1:1/

Dobru i neizvijesnu utakmicu odigrali su Kafe Čarli i Head Shop. Mokrani do pobjede dolaze u finišu meča. U 36. minuti imaju zaostatak od 1:2, ubitačnim tempom u samoj završnici, bacaju na koljena sportskog rivala i dolaze do konačnih i zasluženih 4:2.

U listu strijelaca, pobjednici upisane imaju: Aleksandra Gutalja – Gutija, Bojana Markovića, Milomira Lopatića i Đorđa Čeremiđžića, još igraju i slavlju pridonose: „goldžija“ Aleksandar Rističević, Goran Ćorluka, Nenad Rebrenovići Miloš Todorović. Sastavu nedostaju, kapiten Igor Tošić, Bojan i Milomir Petrović.

Mladi i poletni sastav Head Shop u završnici pada, nama svježine, nedostaje kapiten Slaven Vučičević i stub odbrane golman Miloš Malović, a golove daju: Milan Stanišić-Stana i Đorđe Elek.

Head Shop u timu uma: Nikolu Trgovčevića, Velibora Čvora, Nikolu Skokića, Milorada Samarđžiju, Đorđa Eleka, Bojana Tadića i kapitena Milana Stanišića.

Igrač utakmice Nenad Rebrenović.

Sportske Kladionice Astra – Ćaće 7:1 /5:1/

Vitešku utakmicu u duhu fer pleja igraju SK Astra i Ćaće. „Kladioničari“ su bili u punoj ofanzivi, golgeterski raspoloženi, protutnjali su „Balon salom“ i „demolirali“ su Ćaće 7:1. Pobjednike predvode strijelci, Milan Pandurević – Pani (3), Bojan Ilić (2), Branislav Guja i Đorđe Dragutinović. Doprinos pobjedi daju i Golman Srđan Avramović, kapiten Jovica Vukadin, Nanad Samarđžić – Kin. Ekipi su nedostajali Sretko Vuksanović, Milan Ilić, Saša Cicović i Radovan Ždrale – Patak.

Čast Ćaća spasava Velemir Ivanović, a u timu su i golman Dejan Ivanović, Miloš Vuksanović, Predrag Karišik-Kari, kapiten Mladen Trobok – Troba, Velimir Ivanović, Dejan Ždrale, Dragan Gutalj i Milan Tadić – Kolina. „Momčadi“ nedostaju, Božidar Elez – Delija, Predrag Vuksanović i Đorđe Gazivoda.

Igrač utakmice „žongler“ Milan Pandurević – Pani /SK Astra/.

SDS kafe Bari – Rosoneri 10:1 /5:1/

Lider na tabeli SDS kafe Bari lako je došao do nove pobjede i „ovjere“ šampionskog pehara. Očekivano su nadigrali Rosonere razultatom 10:1.

Kod pobjednika na visini zadatka bili su strijelci, Ognjen Mađarević (3), Darko Regoje – Batistuta (2), Stanislav Guja (2), Draženko Doder, Goran Radović i Srđan Radović. U postavi su još i igrom svoj doprinos dali, golman Rade Čolaković, Aleksandar Karađžić i Dražen Furtula- Furgo. Ekipi nedostaju Srđan Delipara i Milan Karna.

Milan Đurić bio je strijelac za poražene, sastav sačinjavaju, golman Zoran Konjokrad, Njegoš Cicović – Lisina, Bojan Jakovljević, kapiten Vitomir Jugović, Miroslav Pavlović, Pero Slagalo, Bojan Brčkalo – Brke i Branislav Kovačević – Kova.

Provjereni centarfor, velika napast za protivničke golmane, strijelac dva gola i „paker“ za dva pogotka, igrač utakmice  Darko Regoje – Batistuta / SDS kafe Bari.

Kafe Pavle – Kafe Bolero 12:7 /4:2/

U posljednjeoj utakmici 21. kola u sportskom okršaju snage su odmjerili, raspjevane i razigrane „kafedžije“ Pavle i Bolero. Slavi ubjedljivo Pavle sa 12:7. Bodove su donijeli i pobjedi pridonijeli izvanredni strijelci, Slaviša Vuksanović (5), kapiten Slaviša Čvoro (4), Sanjin Knežević (2) i Vladimir Kulašinac. U sastavu su pomogli golman Radenko Kovačević i Velibor Ognjenović.

Kod poraženih agilni su strijelci, Mladen Janković (3), Goran Bajić (2), Dragan Vukadin i Predrag Cicović, a još su igrali golman Miljan Cerović, Nemanja i Miljan Lopatić.

Igač utakmice Čvoro Slaviša Kafe Pavle.

Tabela

1. SDS kafe Bari 46
2. MDM 41
3. Velike Šume 38
4. SK Astra 37
5. Majnex 32
6. Head Shop 28
7. Kafe Pavle 26
8. Kafe Čarli 21
9. Ćaće 20
10. Kafe Bolero 12
11. Rosoneri 1

Strijelci

23 Miljan Radović

19 Bojan Ilić, Slaviša Vuksanović

18 Milan Karna, Sanjin Knežević

16 Milenko Đerić, Vladimir Kulašinac

15 Jovica Vukadin, Nikola Brezo, Miloš Elez

14 Bojan Jakovljević, Đorđe Dragutinović, Đorđe Elek, Milomir Lopatić, Goran Radović, Goran Bajić

13 Rajko Cicović, Predrag Teletina, Milan Govedarica-Govi, Milan Stanišić,

12 Bojan Cvjetanović, Velemir Ivanović

11 Bojan Gluhović, Miljan Stjepanović-Skala, Miroslav Lazerević, Darko Regoje – Batistuta

10 Božidar Elez, Siniša Golijanin, Predrag Karišik, Stanislav Guja, Mladen Janković

Parovi: 22.kolo / subota 25. maj

11h Kafe Bolero – SDS kafe Bari

12h Rosoneri – SK Astra

13h Ćaće – Kafe Čarli

14h Head Shop – Velike Šume

15h MDM – Majnex

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare