SDS demantovao izjavu Dodika

0

Povodom izjave predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, datu za dnevni list Press a u kojoj se navodi da je Vlada RS na Palama izgradila Osnovnu školu „Srbija“, zgradu ekonomskog i pravnog fakulteta te tunel Stanbolčić, Srpska demokratska stranka je izdala saopštenje.
„Ovom prilikom podsjećamo gospodina Dodika da je prećutao veoma bitne činjenice vezane za učešće opštine Pale u pomenutim projektima.

Naime, opština Pale je  učestvovala u izgradnji Osnovne škole „Srbija“ sa milion maraka,  kojima je riješeno konpletno vanjsko uređenje, uz napomenu da se još uvjek čeka izgradnja fiskulturne sale čiju su obavezu preuzele Vlade Srbije i Republike Srpske.

Kada su u pitanju zgrade fakulteta, gospodin Dodik bi morao znati da je zgrada Pravnog fakulteta završena 2005.godine, kada on nije bio premijer a da je izgradnju zgrade Ekonomskog fakulteta opština Pale takođe pomogla sa 250 000 KM.

I na kraju, najveća nestina u gore pomenutoj izjavi jeste izgradnja tunela Stambolčić koji još uvjek nije završen, a da se još uvjek koristi postojeći tunel koji je izgradila Austrougarska prije sto godina.

Zbog svega navedenog, Opštinski odbor SDS-a Pale poručuje gospodinu Miloradu Dodiku da građani Pala više vjeruju svojim očima nego njegovim netačnim izjavama, na šta će se i sam uvjeriti 7. oktobra kada isti ti građani kazne SNSD i njihovu već poznatu poltiku lažnih obećanja.“ – stoji u saopštenju.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments