„Sastanak na slijepo“ u Milićima

0

Amaterska družina pozorišnih entuzijasta sa Pala, sastavljena od prosvjetnih radnika iz ovog grada, odigrala je u Domu rudara u Milićima predstavu „Sastanak na slijepo“, za koju su paljanski amateri napisali tekst, režirali je i kreirali scenografiju.

„Predstava je o momku i djevojci koji su već u zrelim godinama i još nisu našli partnera. Oni po nagovoru roditelja, prije svega majki, stalno odlaze na sastanke na slijepo da bi upoznali ljubav svog života, ali im to ne polazi za rukom“, rekla je Srni nastavnik engleskog jezika Slađana Klačar, koja u predstavi glumi Stanislavu.

Sinoćna predstava organizovana je u okviru ljetnih programskih sadržaja, koje u Milićima tokom avgusta organizuje Savjet za kulturu opštine Milići.

Predsjednik Savjeta Vojkan Mujičić rekao je Srni da će i narednih dana biti organizovano nekoliko sadržaja, među kojima i koncert izvođača narodne muzike, te predstava banjalučkog pozorišta „Dis“.

„Savjet za kulturu ove godine je akcenat stavio na pozorište, jer nam je namjera da pokušamo da i u Milićima artikulišeno grupu ljudi koja bi radila na stvaranju amaterske pozorišne scene“, naglasio je Mujičić.

On je dodao da se ljetni programski sadržaji finansiraju iz opštinskog budžeta, za šta je ove godine izdvojeno oko 3.000 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare