Saradnja ski-centra „Ravna planina“ i Studentskog centra

0

Direktor Studentskog centra Pale Damjan Škipina i vlasnik ski-centra „Ravna planina“ Veljko Golijanin potpisali su danas Sporazum o saradnji koji se odnosi na pružanje usluga smještaja posjetiocima ovog ski-centra.

Škipina je rekao novinarima da se saradnja odnosi na korištenje smještajnih kapaciteta i sportskih terena za potrebe ski-centra „Ravna planina“.

„Studentski centar raspolaže sa 530 ležaja tako da ćemo pružanje usluga za posjetioce ski-centra `Ravna planina` omogućiti u periodu kada su smještajni kapaciteti za studente prazni i to od 1. januara do 15. januara 2018. godine i u ljetnom periodu od 15. jula do 15. septembra“, navodi Škipina.

On kaže da ovakav sporazum otvara prostor za saradnju sa drugim sportskim klubovima i opštinom, jer su 530 ležaja kojim raspolaže Studentski centar dovoljan kapacitet za bilo kakvu ozbiljniju kulturnu, zabavnu i sportsku manifestaciju.

Škipina ističe da Studentski centar ima parking i noćnog čuvara, raspolaže sportskim terenima za fudbal, basket, odbojku, a sve su sobe trokrevetne i dvokrevetne sa kupatilima i internetom.

Portparol i marketing menadžer ski-centra „Ravna planina“ Borislava Purković kaže da je ova saradnja od velikog značaja jer ski-centar nema svoje smještajne kapacitete.

„Na svojim smještajnim kapacitetima ćemo raditi u budućnosti. Ove sezone ostvarujemo saradnju sa Studentskim centrom Pale koji otvara mogućnost za sve koji su zainteresovani da zimske dane provode u našem ski-centu jer će imati i smještaj nadomak samog skijališta, čiji su smještajni kapaciteti urađeni po najvišim standardima“, naglašava Purkovićeva.

Ona ističe da je ski-centar pogodan za grupe, ski-škole, sportske klubove koji su voljni i željni da svoje pripreme ili raspuste provedu u njihovom skijalištu.

Prema njenim riječima, pripreme za zimsku sezone su u završnoj fazi, a i gondola je u fazi montiranja. Kabine su stigle, pravi se vještački snijeg i za sada sve teče planiranom dinamikom.

„Otvarenje sezona trebalo bi početi između 5. i 10. decembra, tako da prvu Fis trku imamo već zakazanu od 14. do 17. decembra, te se nadamo da će nas vrijeme poslužiti“, kaže Purkovićeva.

Ski-centar „Ravna planina“ danas je potpisao i Sporazum o sponzorstvu sa „Banjalučkom pivarom“, a kordinator prodaje za regiju istok „Banjalučke pivare“ Željko Rakić istakao je da je prepoznat potencijal skijališta „Ravna planina“ kao domaćeg perspektivnog brenda.

„Mi kao domaća pivara želimo učestvovati u sponzorstvu i samim tim što bolje reklamirati i izložiti naše proizvode ljudima koji će dolaziti na ova skijališta“, rekao je Rakić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare