Saradnja ski-centra i „Centrotransa“

0
Saradnja Ski-centra i

Vlasnik Ski-centra „Ravna planina“ Veljko Golijanin i direktor kompanije „Centrotrans“ iz Istočnog Sarajeva Momčilo Sladoje potpisali su danas Sporazum o saradnji koji se odnosi na pružanje usluga prevoza posjetilaca do ovog ski-centra.

Sladoje je rekao novinarima da se saradnja odnosi na uvođenje nove autobuske linije Krupac-Ravna planina, a vožnja počinje danas.

On kaže da se nije bilo teško odlučiti na ovaj potez s ozbzirom da je riječ o jednom od najznačajnijih projekata u turizmu u gradu Istočno Sarajevo.

„Ovo je `Centrotrans` prepoznao kao razvojnu komponentu i mi kao lideri u prevozu putnika u istočnom dijelu Republike Srpske shvatili smo da treba da omasovimo ovo što radi vlasnik ski-centra“, rekao je Sladoje.

On je naveo da je nabavljen novi autobus koji se danas uključuje u saobraćaj i koji će četiri puta dnevno da saobraća.

Sladoje naglašava da će cijena karte od Istočnog Sarajeva do „Ravne planine“ koštati četiri KM u jednom pravcu, a povratna će biti šest i po KM, dok će sa Pala do Ski-centra „Ravna planina“ iznositi jednu i po KM.

Portparol i marketing menadžer Ski-centra „Ravna planina“ Borislava Purković istakla je da je potpisivanje ugovora sa kompanijom „Centrotrans“ od velikog značaja, jer je prepoznat potencijal samog skijališta.

„Osim redovnih vožnji koje su bile do Pala, sada će biti i linija od Pala do `Ravne planine` svakim radnim danom“, naglasila je Purkovićeva i dodala da će vožnja vikendom biti posebno pojačana.

Ona ističe da će cijena za redovne linije od Krupca do „Ravne planine“ iznositi četiri KM i da prva linija kreće u 7.30 časova, a povratna sa skijališta „Ravna planina“ u 16.30 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments