Saradnja sa Univerzitetom primijenjenih nauka Gornje Austrije

0

ISTOČNO SARAJEVO – Matična biblioteka Istočno Sarajevo potpisala je ugovor o saradnji sa Univerzitetom primijenjenih nauka Gornje Austrije, koji podrazumijeva saradnju u oblasti obrazovanja, što će biti konkretizovano određenim projektima i promocijom, objavljeno je na zvaničnoj stranici Matične biblioteke.

U saopštenju se navodi da je Univerzitet primijenjenih nauka Gornje Austrije jedan od vodećih u toj zemlji, sa 12 odsto međunarodnih studenata.

Ima kampuse u četiri grada – Linc, Vels, Steyr i Hagenberg, a svaki od njih je specijalizovan za drugu oblast, kao što je informatika, komunikacija i mediji, inženjering, menadžment, medicinski inženjering i primijenjene nauke.

Postoji 57 studijskih programa na njemačkom jeziku i 10 na engleskom. Oko 400 istraživačkih projekata je trenutno u progresu.

Zainteresovanim korisnicima biće na usluzi besplatne baze za istraživanja i usavršavanja na linku https://www.annualreviews.org/action/showPublications, dodaje se u saopštenju Matične biblioteke Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare