Saradnja policije i osoblja uslov za bezbjednost gostiju

0

 Saradnja policije i radnika Olimpijskog centra „Jahorina“ tokom predstojeće zimske sezone neophodan je uslov za bezbjedan boravak gostiju i održavanje zimske sezone, zaključeno je na radnom sastanku rukovodstva Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo i predstavnika Olimpijskog centra.

Načelnik CJB Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević rekao je da je i ove godine za bezbjedno održavanje zimske sezone na Jahorini od izuzetne važnosti saradnja policije sa radnicima Olimpijskog centra.

Vasiljević je najavio da će biti obezbijeđeno stalno fizičko prisustvo pripadnika Jedinice za podršku i saobraćajne policije, koja će biti aktivna na platou na Jahorini i duž cijele komunikacije, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

„Da bi bila održana disciplina i bezbjedno stanje na Jahorini, od početka zimske sezone planiramo pojačano prisustvo policije, a očekujemo i pomoć Olimpijskog centra“, rekao je Vasiljević i dodao da će jedna od aktivnosti policije biti i izrada letaka o kretanju motornih sanki na skijalištima i procesuiranje onih koji ne budu poštovali zakon o skijalištima.

Predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“ istakli su izuzetan značaj postojanja video-nadzora na Jahorini.

Oni su naglasili da će problem parkiranja tokom zimske sezone dobrim dijelom biti riješen uvođenjem saobraćajne signalizacije i redara koji će isključivo imati zadatak da regulišu parkiranje, te obezbjeđenim parkingom za autobuse da se na platou ne bi stvarale saobraćajne gužve.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare