Saopštenje za javnost, OO DNS-a Pale

13

OO DNS-a Pale obavještava sve medijske kuće da je projekat “Registar porodica bez ijednog zaposlenog člana” završen 20.09.2018. godine.

Osnovni cilj projekta je bio da se napravi evidencija svih porodica sa teritorije opštine Pale kod kojih nijedan član nije zaposlen. Dali smo sebi za obavezu da u narednom periodu aktivno radimo na rješavanju ovog problema. Na projekat se prijavilo 28 porodica.

Zahvaljujući javnim i privatnim preduzećima i ustanovama koji su prepoznali značaj ovog projekta, osam osoba sa teritorije opštine Pale koje pripadaju porodicama bez ijednog zaposlenog člana, uspješno je zasnovalo radni odnos. To su Đević Radomir, Simeunović Draženko, Remović Nenad, Kusmuk Siniša, Jakovljević Miladin, Tomović Nemanja, Erić Miroslav, Ujić Siniša.

Spisak sa imenima, stručnom spremom, radnim iskustvom i činjenicom da li pripadaju nekoj od posebno ugroženih kategorija stanovništva, a još uvijek nisu zaposleni biće proslijeđen svim javnim i privatnim preduzećima i ustanovama na teritoriji opštine Pale. Molimo vas da pokažete društvenu odgovornost i pomognete nam u rješavanju ovog gorućeg problema. Mi nećemo odustati dok svaka porodica ne bude imala bar jednog zaposlenog člana.

Saopštenje OO DNS-a Pale 25.09.2018. godine.

(www.palelive.com)

13
Postavi komentar

8 Komentara na članak
5 Odgovora na komentare
0 Pratioci
 
Većina je reagovala na komentar
Najpopularniji komentari
13 Komentatori
  Pretplatite se  
Obavjesti me o
Nedeljko

Svaka cast Stanisicu, ti si vise od politike i politicara, ti si covjek svog naroda, koji za svoj narod radi i daje. Prvi i pravi covjek koji zna kako treba. Ja sam ostao bez teksta. Imas puno podrsku!

Ivana Damjanac

Vidi se da volis svoje Pale i da nisi u politici zbog para, mi vjerujemo u tebe

GostGost

Jedna moja prijateljica mi je rekla za ovaj projekat, mislio sam da je to nemoguce, ali evo vrlo brzo se zaposlila i radi kod Djukica, preko ovog registra. Ne volim generalno politiku, ali sam se uclanio u DNS jer ljudi rade dobru stvar. Pozdrav od N.V.

radnik

Kada već pominješ Đukića,
Taj isti traži radnike posredstvom ZZZRS, zvali su me, odbio sam posao, a sam Đukić kao poslodavac nikoga nije mogao pronaći tamo, a kamo li u ovom registru DNS-a.

Prosipate se sami, i prestanite spamati partijski botovi.

delivoje

veoma dobro, posteno i cestito dijete poznavao sam mu oca,majku, znam vas sve sve pohvale

Radmila

Mnogo dobar kandidat, puno srece i uspjeha

Marko

Jos nam samo navedite koji kandidat? Ko je spomenuo ijednog kandidata u ovom tekstu?

Drago

Ne mora pisati u tekstu znamo svi da je Aco Stanisic kandidat za narodnu skupstinu, ocigledno je ovo predizobrni rad i predizborni mjesec.. Pale je u pitanju, nije Moskva.

Ko vas ne zna

Ma nije on Drago. Radmila napisa “Mnogo dobar kandidat” mislim da nije mislila na njega.

Ana

Svaka cast, da su ostali kao vi ova drzava bi bila mnogo bolja.

Stefan

Aco Stanisic je covjek koji radi za svoj narod sto je dokazao u mnogim primjerima. Sve pohvale

Lidija

Konacno da dodje nova stranka i novi ljudi, do sad nisam imala za koga glasati. Moja puna podrska

Marko

Svakako da dodje nova stranka i novi ljudi, ali ne ova nova stara stranka i novi stari ljudi. Ne znam koliko ste informisani, ali koalicija kojoj ta stranaka pripada je vec na vlasti zadnjih godina..? Ocekivati da jedan covjek sa Pala promjeni dosadasnji kurs te stranke je naucna fantastika.