Saopštenje Izbornog štaba OO SDS Pale

0

OO SDS Pale obavještava građane Pala da nema potrebe za uznemirenošću povodom veće mobilizacije dugih cijevi i snajperista u Palama, jer je riječ o učestalim posjetama predsjednika RS Milorada Dodika našoj opštini u završnici predizborne kampanje. Obavještavamo i građane da je ovo uvijek bio grad slobode i sigurnosti, ako izuzmemo period nasilnog odvođenja institucija iz Pala posredstvom tenkova.

Obavještavamo naše građane da ako neko ima razloga da se boji reakcije javnosti i izlaska pred narod uz pomoć dugih cijevi i snajpera to sigurno nisu Paljani.

Obavještavamo građane Pala da predsjednik RS u protekle četiri godine, pa i u ovoj završnici predizborne kampanje nije posjetio preduzeća i firme sa područja Sarajevsko-romanijske regije, koja grcaju u dugovima i koja se nalaze pred stečajem!

Pitamo predsjednika RS zašto građanima Pala nije u svojim učestalim posjetama objasnio pogubnost politike SNSD, DNS i SP koja je vidna na samom ulazu u Pale. Za pogubnost republičke vladajuće koalicije dovoljno je proći kroz tunel u ulazu u Pale, koji je u nadležnosti Puteva RS i kadra DNS, proći pored neosvjetljenih prostorija novoizgrađenog Studentskog doma u Palama, na čijem čelu je uzdanica paljanskog SNSD.

Proći pored mračnih, napuštenih i opustošenih zdanja Famosa Koran Pale, koji je u vlasništvu Vlade RS (ili, kako sada kažu-izvjesnog turskog investitora Idrisa Fatiha Šahina, kojem je Vlada RS prodala Famos za 2 miliona KM). Dovoljno je proći i pored Zavoda za zapošljavanje RS na čijem čelu je kralj nepotizma, koji je u ovaj Zavod zaposlio stranačke kolege po „kazni“ za uništavanje javnih preduzeća. Dovoljno je proći pored ŠG „Jahorina“ koji je po statistikama na vrhu krađe šumskih resursa. Preduzeće vladajuđeg SNSD koje je poznato javnosti po smjenama, hapšenjima kao i ispitivanju krivične odgovornosti. Srpska demokratska stranka još jednom upozorava na katastrofalno stanje na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu i alarmantnom broju upisanih brucoša i nakon trećeg upisnog roka. Pitamo i predsjednika RS zašto čeka da prođe 2. oktobar, kako bi proglasili sanacioni stečaj u Olimpijskom centru Jahorina i otpuštanje 150 radnika? Zato i pitamo predsjednika RS zašto nije posjetio OC Jahorina, Famos Koran Pale i radnike, prazne Studentske domove u Palama, fakultete u Palama i da se raspita o broju upisanih studenata?

Narod sve vidi! Vidi i da je Srpska demokratska stranka stranka naroda. Zato nama za predstavljanje kandidata nisu potrebne ni duge cijevi ni snajperisti. Mi nemamo čega da se bojimo. To smo pokazali i dokazali. Mi ne prekrivamo crvenim platnima svjetleće bilborde drugih stranaka! Mi političke protivnike poštujemo! Tako ćemo i raditi od 3. oktobra kada nastavljamo sa radom i razvojem.

U redovima pojedinih stranaka vlada panika, jer sve procjene govore da neće ostvarati očekivani rezultat. Zbog toga se služe najgorim metodama,  pokušavaju da zastraše naše članstvo, otvoreno prijete našim aktivistima. Ne pomaže ni hajka lokalnog režimskog medija, koji više niko ne smatra ozbiljnim, objektivnim sredstvom informisanja! Narod zna i narod odlučuje. Narod će 2. oktobra odlučiti za Srpsku demokratsku stranku. Odlučiće za naš grad, za naše projekte, našu djecu. Odlučiće za one koji su sa ponosom stali ispred svojih građane, pri tome poštujući svoje protivkandidate, ne pokrivajući njihove slike. Odlučiće za one koji su sa ponosom i hrabrošću stali ispred njih bez snajpera! Odlučiće za Miodraga Kovačevića, načelnika opštine Pale!

Izborni štab OO SDS Pale

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare