Sanacija tunela „Čeljigovići“ u završnoj fazi

0

Sanacija tunela „Čeljigovići“ u završnoj je fazi i tunel će biti pušten u saobraćaj 15. novembra, kako je i planirano, rekla je Srni odgovorni rukovodilac na gradilištu tunela Milada Radović.

Radovićeva je navela da je u toku struganje asfalta u tunelu i pripremanje za nanošenje novog sloja, a rade se i redovni zahvati ispred i iza tunela.

Ona je podsjetila da je sanacija počela 19. aprila i napomenula da tunel „Čeljigovići“ neće biti pušten u saobraćaj ranije.

„Bilo je planirano da izvođač radova `Romanija putevi` Sokolac sanaciju završi za 270 dana, ali korigovanim dinamičkim planom završetak radova je predviđen za 15. novembar“, rekla je Radovićeva, dodajući da su do sada ispoštovani svi rokovi.

Radovićeva je podsjetila da je Javno preduzeće „Putevi Republike Srpske“ za rekonstrukciju ovog tunela, u dužini 580 metara, izdvojila 2,5 miliona KM.

Prema njenim riječima, saobraćaj na dionici Čeljigovići – Bulozi zatvoren je zbog radova, a saobraća se alternativnim pravcem Čeljigovići – stari put prema Bulozima, Lukavica – Tvrdinići – Jasik – Pale, zatim put preko Vraca i Trebevića, kao i put preko Hreše. Ona je dodala da se teretnim vozilima i autobusima preporučuje da koriste put Lukavica – Pale.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=G5Q_rKZ9wqM&feature=player_embedded}

Pogledati još:


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments