Sa pet objekata na Jahorini skinut službeni pečat

0

Sa pet objekata na Jahorini neovlašteno su skinuti službeni pečati koje je postavila Građevinsko-urbanistička inspekcija. Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopšteno je da su pečati skinuti sa objekata „Kumbrovec“, „Koliba Rajska dolina“, „Boemi“, „Vučiji vajat“ i roštiljnica „Blagojević“.


Službene pečate postavila je Građevinsko-urbanistička inspekcija grada Istočno Sarajevo. U toku je dokumentovanje predmeta.

Policija je na Palama zatekla četrnaestogodišnjaka dok je skidao dijelove sa jednog vozila i pronašla da je kod sebe imao nekoliko komada znakova drugih automobila.Maloljetnik je zatečen u Ulici Vuka Karadžića nakon prijave građana.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela.

U posljednja 24 časa na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je pričinjena manja materijalna šteta. Nezgode su se dogodile na Palama, u Rogatici i u Istočnom Novom Sarajevu.

Policija je kontrolisala 94 vozila i vozača i iz saobraćaja je isključila osam vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola i dva zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava. Iz saobraćaja su isključena i četiri tehnički neispravna vozila i dva neregistrovana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare