Rušenjem i uklanjanjem starih objekata otpočeli radovi na izgradnji gradske pijace

0

Rušenjem i uklanjanjem starih objekata u centru grada, danas su otpočeli radovi na izgradnji nove gradske pijace i tržnice u Palama.

„Još jedan projekat i obećanje aktuelne opštinske vlasti biće realizovan u toku naredne godine u saradnji sa privatnim preduzetnikom“, rekao je načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i dodao da je opština već u ovoj godini izdvojila subvenciju za izgradnju pijace u iznosu od 30.000 KM.

Kovačević je naglasio da nakon definisanja urbanog dijela Pala kroz gradnju trga, ovakvim projektima nastavljamo da uređujemo grad i pružamo prateće, potrebne sadržaje i usluge.

Kovačević je podsjetio da je u Palama zadržana povoljna poslovna klima za investiranje i da je prije par dana potpisan protokol o saradnji sa ruskim investitorima koji će graditi hotel na Jahorini.

Izvođač radova na izgradnji moderne gradske pijace i tržnice je firma „Stam -Petrović“ iz Pala, a investitor firma „Connect People“, takođe iz Pala.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/rusenje-starog-hotela-pale-nov-2015/] width=[54] height=[54] title=[Rušenjem i uklanjanjem starih objekata otpočeli radovi na izgradnji gradske pijace] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare