Rukovodstvo opštine posjetilo vrtić „Bubamara“

1

Rukovodstvo opštine Pale posjetilo je danas dječiji vrtić „Bubamara“ i uručilo prigodne poklone djeci, te izrazili zadovoljstvo činjenicom da se broj djece povećava i vrtić radi punim kapacitetom.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da rukovodstvo i radnici vrtića ulažu veliki entuzijazam i istakao da će uvijek imati njegovu podršku.

„Ovu posjetu upriličili smo povodom polaska nove generacije djece u vrtić“, rekao je Jugović novinarima.

Direktor „Bubamare“ Slavka Brezo zahvalila je načelniku i rukovodstvu opštine na poklonima, navodeći da školsku godinu počinju sa punim kapacitetom, i to sa šest vaspitnih grupa različitog uzrasta.

Ona je navela da cjelodnevni boravak djeteta košta 150 KM, poludnevni 105 KM, a da je za treće i svako naredno dijete boravak u vrtiću besplatan.

Brezova je najavila da iduće sedmice, u saradnji sa Centrom za socijalni rad Pale, počinje projekat koji se realizuje svake godine, a to je besplatan tromjesečni boravak djece iz višečlanih porodica.

Ona je najavila i dolazak predstavnika UNDP-a i Razvojne agencije koji su realizovali ovaj projekat.

Brezova je naglasila da imaju i specijalizovane programe kao što je škola baleta, engleskog jezika, folklor.

Osim načelnika, vrtić su posjetili i predsjednik Skupštine opštine Pale Predrag Vučićević i potpredsjednik Skupštine Siniša Lasica.

(www.palelive.com / Srna / Foto: MS)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sada se od svega pravi dogadjaj i prilika da se rukovodioci nase i drugih opstina slikaju i pokazu da se nesto „radi“.Danas obdaniste,prije par dana skola stvarno ne znam cemu ovaj populizam.Posjetite skolu,obdaniste ali dokle vise slikanje.Pustite vi dijecu da rastu i uzivaju u svom dijetinjstvu a vi radite svoj posao i obezbjedite ovoj dijeci da svoju buducnost mogu graditi ovde,da ne moraju ici u Njemacku ili ko zna gdje.Dosta ste se slikali i dijelili poklone ajde malo se pokrenite i uradite nesto za buducnost,dosta je ove dnevne politike.
Molim Palelive da objavi moj komentar.Hvala unaprijed!