Rukovodstvo opštine posjetilo predškolske ustanove povodom „Nedjelje djeteta“

0

Povodom „Nedjelje djeteta“ koja se ove godine obilježava od 05. oktobra, rukovodstvo Opštine Pale je posjetilo predškolske ustanove na području opštine.  

„Dječija nedjelja je prilika da se naglase prava najmlađe populacije i da se podsjeti da dobrobit djece mora biti u samom vrhu prioriteta roditelja, nastavnika ali i lokalne zajednice“, rekao je načelnik Kovačević i dodao da JU „Buba Mara“ čiji je osnivač opština ima stabilno finansiranje.

Takođe, Kovačević je danas najavio da će u narednoj godini biti realizovan projekat rekonstrukcije stolarije i fasade na zgradi obdaništa.

Slavka Brezo, direktor JU „Buba Mara“ zahvalila se opštini na podršci i zajedničkoj aktivnosti kojom su obnovljene sve igračke i sredstva potrebna za ovu školsku godinu i dodala da se „Nedjelja djeteta“ u ovoj ustanovi obilježava raznim manifestacijama, počev od „Dječijeg karnevala“ pa preko posjeta institucijama, organizovanjem pozorišnih predstava, i sl.

Predstavnici opštine Pale naišli su i na toplu dobrodošlicu u privatnom vrtiću „Cvrčak“ koje ove godine proslavlja 6 godina postojanja u kojima su, kvalitetnim radom i uslovima zadobili povjerenje mnogih porodica.

„Ovim posjetama i skromnim poklonima, željeli smo obradovati djecu, ali i odati priznanje ustanovama i osoblju koje sa toliko ljubavi i truda svakodnevno radi sa najmlađima iz naše zajednice“, rekao je Kovačević.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/djeciji-vrtic-posjeta-okt-2015-opstina-pale/] width=[54] height=[54] title=[Rukovodstvo opštine posjetilo predškolske ustanove povodom „Nedjelje djeteta“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / D.B. / foto: M.S.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare