Rukovodstvo opštine Pale organizovalo prijem Milošu Goliću

0

Rukovodstvo opštine Pale organizovalo je danas prijem za sportistu i sugrađanina Miloša Golića koji je na Svjetskom prvenstvu u kik boksu održanom u avgustu u njemačkom gradu Karlsrue osvojio zlatnu medalju u disciplini ful kontakt.

Golić je zahvalio za današnji prijem i doček koji su mu stanovnici Pala organizovali na promenadi, te najavio učešće na Svjetskom prvenstvu u savate boksu koje će biti održano 19. novembra u Francuskoj.

Prijemu je prisustvovao i Golićev trener Dragan Rabota, predsjednik Kluba borilačkih sportova „Rajko Kušić“ i jedan od trenera BiH reprezentacije u kik boksu.

Rabota je rekao da ova medalja predstavlja ostvarenje njegovog trenerskog sna nakon 11 godina rada i truda u ovom sportu, saopšteno je iz opštine Pale.

Načelnik opštine Pale Slobodan Savić čestitao je Goliću i Raboti za ovaj izuzetan sportski uspjeh i poželio im uspjeh i na narednim takmičenjima.

Savić je dodao da će izgradnjom sportske dvorane na Palama biti poboljšani uslovi za bavljenjem sportom, te izrazio nadu da će opština već naredne godine moći i sama da organizuje velika sportska takmičenja.

U ime opštine Pale Savić je Goliću i Raboti uručio skromnu novčanu nagradu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare