Rukometni klub „Pale“ se sprema za sezonu u Prvoj ligi RS

0

Najmlađi sportski kolektiv iz Pala Rukometni klub „Pele“ koji je u prvoj godini postojanja izvanrednim igrama i još boljim razultatima tekmičeći se u drugoligaškoj konkurenciji izborio igranje u Prvoj ligi Republike Srpske, počeo je pripreme za sezonu u elitnom rukometnom takmičenju Srpske.

Na terenima SC Vlajko Petrović na čelu sa trenerom Sinišom Karišikom, mladi rukometaši, uglavnom studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu, punom parom rade na sticanju fizičke spreme. Uskoro slijedi ulazak u dvoranu i rad sa loptom, a u planu su i dvije do tri pripremne utakmice, da bi se što spremnije ušlo u sezonu koja startuje 21. septembra.

Strateg ekipe iz Pala Siniša Karišik računa na sljedeće rukometne snage: Bojana Džidu, Božidara Eleza, Danijela Božića, Vedrana Vukovića, Vladu Draganića, Dragoslava Rabotu, Radoslava Rabotu, Nikolu Jovanovića, Miroslava Đurića, Milana Vukadina, Tripa Tabakovića, Andriju Radivijevića, Jovana Mumovića, Davida Novakovića, Dejana Klačara, Srđana Klačara, Srđana Skokića, Igora Ćirića, Nemanju Gazivodu i Iliju Kneževića.

U najavu za sezonu trener Siniša Karišik je izjavio da vjeruje u igrački kadar i da uz dobro obavljene pripreme, malo sportske sreće i podrške sa trebina mogu sačuvati ligaški status, što je i osnovni takmičarski cilj za predstojeću sezonu.

Našim rukometašima u novoj sezoni želimo da ostavare zacrtane razultate, a u njihovu volju, elan i ljubav prema rukometu ne sumnjamo.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare