Rukometna manija u Palama

0

Rukometni klub Pale je počeo sa treninzima u omladinskoj i seniorskoj kategoriji početkom ove sedmice, a na prve treninge se odazvalo oko 120 aktivnih i budućih rukometaša.

„Rukometni klub Pale je krenuo sa treninzima omladinskih selekcija, uporedo sa mladima, cilj nam je bila i seniorska selekcija. Seniorska selekcija će se takmičiti u Drugoj ligi RS. Tu je već deset iskusnih rukometaša, koji već dugo treniraju, a ostatak tima čine studenti Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta koji su već imali nastavu iz rukometa, kao i srednjoškolci koji su igrali rukomet u školskim sekcijama.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/rukometni-klub-pale-trening/] width=[103] height=[90] title=[Rukometna manija u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Na treningu mlađih kategorija smo imali fenomenalan odziv. Na parketu je bilo oko sto djevojčica i dječaka uzrasta od 2002. pa do 1994. godišta i pokazalo se da je Palama nedostajao ovaj sport i da je bilo vrijeme da je se krene sa organizacijom rukometnog kluba“, izjavio je Siniša Karišik, jedan od osnivača kluba i trener.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare