Romanija slavljem otvorila sezonu

0

Fudbaleri Romanije iz Pala slavljem su otvorili novu sezonu. U prvom kolu Regionalnalne lige Republike Srpske grupa „Jug“ Paljani su sa 2:0 savladali Stakorinu iz Čajniča.

Od samog starta domaćini su imali inicijativu i u 29. minuti utakmice trud je urodio plodom kada za vodstvo pogađa Ilija Đukić. U nastavku Paljani nisu popuštali, prijetili su, a u 77. minuti utakmice Luka Simić duplira, ispostaviulo se konačnih i zasluženih 2:0 za izabranike trenera Srđana Kusmuka.

Sponzor susreta između fudbalera Romanije i Stakorine bio je Hotel „Sport Granzov“ Jahorina.

FK „Romanija“ Pale – FK „Stakorina“ Čajniče 2:0 (1:0)

SRC „Vlajko Petrović“, Pale
Gledalaca: 50

Glavni sudija: Rajko Đurić (Višegrad), pomoćnici Nikola Tešanović i Stefan Tešanovič ( oba Istočno Sarajrvo)                                                                                                                                                                   

Strijelci: 1:0 Ilija Đukić 29, 2:0 Luka Simić 77
Žuti kartoni: Planinčić (Romanija)

Romanija: Karavdija, Terzić, Kovačević, Simić (od 82. Cerovina), Košarac, Drobnjak, Muharemović, Šarović, Obradović, Đukić (od 46. Planinčić), Slijepčević

Stakorina: Mandić, Baturan, Milović, Popović, Katana, Gigović, Živković (od 76. Raković), Perendija, Dačević (od 55. Jovanović), Ristanović, Pjević

U drugom meču prvog kola u Trnovu, Željeznica i Rudo su odigrali samo 45 minuta, jer je zbog nevremena meč prekinut pri rezultatu 1:0 za domaćina, a OFK „Podgrab“ bio je slobodan.

Pionirima Romanije bod, kadeti poraženi

Tokom vikenda u pogonu su bile i mlade snage „Romanije“. U sklopu drugog kola Omladinske kvalitetne lige FSRS  – Grupa  „Jug“  Regija – Sarajevsko romanijsaka, pioniri i kadeti dočekali su vršnjake iz Rudog. Pioniri su odigrali bez pobjednika 3:3 (2:1), a kadeti su poraženi razultatom 1:5 (0:2)

Strijelci za pionire Romanije bili su kapiten Bogdan Simanić (2) i Mihailo Pandurević, a za goste Marko Perišić, Damjan Kuzmanović i Ahmed Genga. Za kadete Rudog pogađali su: Vladimir Bradonjić (3), Petronije Dragičević i Marko Rakić, a čast domaćina spasio je Strahinja Jakovljević.

Najmlađe fudbalske snage Paljajna igrale su u sastavu: Miloš Baričanin,Mihailo Pandurević, Filip Janković, Marko Lazarević, Bogdan Simanić, Njegoš Jugović (od 42. Milan Petrović), Miloš Kablar, Miloš Perišić, Nedeljko Kovačević i Viktor Janković.

Kadeti su bili u postavi: Radovan Gašanović, kapiten Igor Ilić, Nemanja Brčkalo, Marko Maljukan, Uroš Jugović, Vuk Blagojević, Strahinja Jakovljević, Nikola Lazarević, Ognjen Jevtović, Nemanja Plakalović i Filip Papić.

(www.palelive.com)

Save

Save

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare