Republičko takmičenje “Misli mine 2018”

0
Crveni krst RS
Ilustracija

Crveni krst Republike Srpske danas organizovati na Palama republičko takmičenje učenika sedmih razreda osnovnih škola iz Programa upozoravanja na opasnost od mina pod nazivom “Misli mine 2018”.
Iz Crvenog krsta Srpske saopšteno je da je ovo završna manifestacija na kojoj će se takmičiti devet ekipa pobjednika sa regionalnih takmičenja o ovoj temi.

Republičkom takmičenju prethodila su školska, opštinska/gradska i regionalna takmičenja.

Pobjednička ekipa za pokazano najbolje znanje i uspjeh iz ove oblasti biće nagrađena desetodnevnim ljetovanjem u Bečićima, a sponzor ove nagrade je Javni fond za dječiju zaštitu Republike Srpske.

Za drugoplasiranu ekipu predviđene su pojedinačne nagrade – tableti za članove ekipa, a za trećeplasiranu – slušalice i prenosni punjač za mobilni telefon.

Školama, svim učesnicima i instruktorima biće dodijeljene zahvalnice za učešće, a pobjedničkim ekipama pehari i medalje.

Pobjednik republičkog takmičenja učestvovaće zajedno sa predstavnicima Crvenog krsta/križa Federacije BiH i Brčko distrikta na takmičenju koje će biti organizovano na nivou Crvenog krsta/križa BiH.

Crveni krst Republike Srpske je od 8. do 15. decembra obilježio Nedjelju upozoravanja na opasnost od mina, te u školama realizovao testiranja učenika sedmih razreda i predavanja koja su održali instruktori i nastavnici.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments