Репрезентацији Српске екипно прво мјесто

0

СОКОЛАЦ – Репрезентација Републике Српске заузела је прво мјесто екипно на трећем Свесрпском купу у атлетици, одржаном данас у Краљеву, рекла је Срни селектор репрезентације Српске Горана Сорак.

Соракова је навела да су чланови соколачког Атлетског клуба брат и сестра Александар и Сара Лучић освојили по златну медаљу.

Репрезентативка и првакиња Републике Српске и БиХ у скоку у вис Сара Лучић освојила је прво мјесто у скоку у вис и четврто у трци на 100 метара са препонама.

Репрезентативац Републике Српске и БиХ Александар Лучић освојио је прво мјесто у бацању копља и четврто мјесто у бацању кугле.

„Наша два атлетичара са двије златне медаље представили су у најбољем свјетлу репрезентацију Републике Српске, Атлетски клуб `Гласинац` и општину Соколац“, рекла је Соракова.

Она је додала да је као члан делегације из Републике Српске овој спортској манифестацији присуствовао и Миливоје Јанковић из Атлетског клуба „Гласинац“.

На трећем Свесрпском атлетском купу одржаном данас у Краљеву учестовале су репрезентације Београда, Војводине, Централне Србије, Косова и Метохије и Републике Српске.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare