Rekonstrukcijom dalekovoda osigurano bolje elektrosnabdijevanje

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i predstavnici „Elektrodistribucije“ Pale ocijenili su da je odlična dosadašnja saradnja na zajedničkim projektima, kao što je izgradnja novih kablovskih odlaza iz elektroprenosive trafostanice „Sarajevo 20“, čime će značajno biti rasterećena postojeća mreža.

Na sastanku je istaknuto da će ovim projektom, čija je vrijednost 800.000 KM, biti omogućeno i priključenje novih potrošača na mrežu, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

U razgovoru je konstatovano da je pri kraju druga faza rekonstrukcije dalekovoda „Tilava“, te da se za 20 dana očekuje početak rekonstrukcije dalekovoda „Ivanići“.

„Rekonstrukcijom ovih dalekovoda biće osigurano elektrosnabdijevanje najvećeg broja potrošača u naselju Tilava i Ivanići, a nakon okončanja radova pristupiće se i obnovi niskonaponske i visokonaponske mreže u naseljima Stanojevići – Kozarevići, te dalje prema Međušama“, navodi se u saopštenju iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare