Rekonstrukcija ulica u punom jeku

0

ZVORNIK – Jelenko Vasić, direktor preduzeća “Zvornik putevi”, koje je zaduženo za rekonstrukciju zvorničkih gradskih ulica, rekao je da će ovi radovi trajati do Nove godine.

“U narednih petnaestak dana postavićemo ivičnjake i asfaltirati dio Ulice Sveti Sava od zgrade Pošte do Robne kuće. Počeli smo postavljanje ivičnjaka i oko Trga Kralja Petra Prvog Karađorđevića, ali taj dio nećemo asfaltirati sada, jer je tu predviđena kružna raskrsnica”, precizirao je Vasić.

On je najavio da će radovi trajati sve dok to vremenski uslovi budu dozvoljavali, a prema nekim predviđanjima i prognozama biće to do Nove godine.

“Uporedo sa ovim radovima, počeli smo da postavljamo behaton kocke na trotoarima u dijelu Ulice Sveti Sava gdje smo već postavili ivičnjake i završili asfaltiranje”, rekao je Vasić.

On je dodao da su radovi u toku i u Karađorđevoj ulici, koja spaja već rekonstruisanu Ulicu Vuka Karadžića i Ulicu Svetog Save. “Do kraja godine nećemo je asfaltirati, nego će biti izvršeno nasipanje i saobraćaj će se odvijati po makadamskom putu”, rekao je Vasić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments