Rekonstrukcija i sanacija puteva na području Kaljine

0

SOKOLAC – Završen je prvi dio sanacije i rekonstrukcije puta Kaljina – Meljine – Kruševo u dužini od sedam kilometara. Druga dionica je od Kaljine preko Banjalučice i Kruševa do Dolova na području opštine Olovo u FBiH i iznosi oko osam km.

Vrijednost projekta je između 24 i 25 hiljada konvertibilnih maraka. Radove finansira opština Sokolac kao i Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske koje je obezbjedilo oko tri tone goriva. Izvođač radova su Oružane snage BiH. Koordinator radova ispred povratnika Mujo Kulić očekuje da se u posao uključi i opština Olovo jer se nešto više od tri kilometra puta nalazi na teritoriji te opštine.

Sa zadovoljstvom mogu istaći da je nosilac radova opština Sokolac, zahvalnost dugujemo i Ministarstvu za izbjegla i raseljena lica koje je obezbjedilo potrebno gorivo. Završetak radova na preuzetim pravcima predviđen je za 13 radnih dana.

Kulić ističe značaj popravke puteva za ljude koji su se vratili na to područje, kao i za one koji tu dolaze vikendom na odmor.

(www.palelive.com / www.opstinasokolac.net)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments