Rekonstrukcija centra za mentalno zdravlje

0

ZVORNIK – Direktor Doma zdravlja u Zvorniku Milan Kikić rekao je danas da je u ovoj ustanovi u toku rekonstrukcija Centra za mentalno zdravlje, za šta će biti izdvojeno oko 40.000 KM.

Kikić je rekao novinarima da će ovi radovi omogućiti prilagođavanje standardima potrebnim za akreditaciju i sertifikaciju Doma zdravlja.

„U Centru za mentalno zdravlje biće zamijenjene podne i zidne obloge, izvedeni molersko-farbarski radovi, kao i pregrađivanje određenih prostorija. Dosadašnji prostor biće proširen za jednu prostoriju, a sve će pregradnim zidom biti odvojeno od ostalih službi na tom spratu“, istakao je Kikić i dodao da će Centar imati odvojen ulaz.

On je napomenuo i da očekuje da radovi budu završeni krajem jula, dodavši da tokom rekonstrukcije Centar nije prekinuo rad koji se odvija u drugim dijelovima Doma zdravlja.

Prema Kikićevim riječima, sredstva za rekonstrukciju Centra za mentalno zdravlje obezbjeđuju Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske u iznosu od 80 odsto i Dom zdravlja u procentu od 20 odsto.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare