Registrovano 45 tehnički neispravnih vozila

0

ISTOČNO SARAJEVO – U jednomjesečnoj akciji saobraćajne policije Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo kontrolisano je oko 800 teretnih motornih vozila, od kojih je 57 upućeno na vanredni tehnički pregled, a registrovano je i 45 tehnički neispravnih vozila.

Od ukupnog broja kontrolisanih vozača, sankcionisana su 773, od kojih 26 zbog isteka registracije, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Od 15. oktobra do 15. novembra na području ovog centra policijske stanice za bezbjednost saobraćaja provele su akciju pojačane kontrole u saobraćaju sa akcentom na kontrolu tehničke ispravnosti teretnih motornih vozila i važnost njihove registracije.

Utvrđeno je da je određenom broju vozila istekla registracija, što je bio jedan od osnovnih razloga za pokretanje ove preventivno-represivne akcije.

Sektor policije CJB Istočno Sarajevo je u okviru akcije sačinio i promotivni letak pod nazivom „Vozite tehnički ispravno i registrovano teretno motorno vozilo“, koji su policijski službenici prije početka akcije podijelili učesnicima u saobraćaju i vlasnicima firmi koje u obavljanju svojih djelatnosti koriste ova vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare