Raspisan konkurs za dodjelu studentskih stipendija za 2021.

0

TRNOVO – Opština Trnovo raspisala je konkurs za dodjelu stipendija studentima visokoškolskih ustanova, po kriterijumima određenim Pravilnikom za sljedeću godinu, objavljeno je na zvaničnoj stranici ove lokalne zajednice.

Pravo na stipendiranje imaju studenti koji ispunjavaju opšte uslove, odnosno, imaju prebivalište na području opštine Trnovo, da su upisani u narednu godinu studija, da nisu obnavljali godinu studija za koju konkurišu, da ne primaju stipendiju iz drugih izvora stipendiranja, te da nisu stariji od 25 godina ni studenti master studija.

Zainteresovani mogu da na stranici oštine Trnovo provjere šta je potrebno od dokumentacije da predaju uz prijavu na konkurs za stipendiranje.

Načelnik opštine Dragomir Gagović zaključiće pojedinačne ugovore sa studentima kojima budu dodijeljene stipendije, čime će biti regulisana međusobna prava i obaveze davaoca i korisnika stipendije.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom se podnose u opštini Trnovo na šalteru pisarnice ili putem pošte na adresu – opština Trnovo, Ulica Trnovskog bataljona 86, 71220 Trnovo.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje, a konkurs ostaje otvoren 20 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli i sajtu opštine Trnovo.

 

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare