Ranjeni muškarac odranije poznat policiji

0
SOKOLAC – Muškarac čiji su incijali V.D, koji je ranjen iz pištolja u mjestu Bijela Voda, kod Sokoca, odranije je poznat kao višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Policijskoj stanici na Sokocu juče u 10.30 časova lice čiji su inicijali V.D. prijavilo je da mu je u mjestu Bijela Voda, kod Sokoca, K.K. nanio povrede iz vatrenog oružja.

Tešićeva je rekla da je tokom uviđaja na licu mjesta pronađena pištoljska čaura, a prilikom kriminalističke obrade K.K. je priznao izvršenje krivičnog djela.

Ona je dodala da će K.K. danas, sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu, biti predat Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu na dalje postupanje.

Kako Srna nezvanično saznaje,ranjen je Vladimir Dubočanin,a u njega je pucao Krsto Krsmanović.

Odmah nakon prijave, po ovlaštenju dežurnog tužioca, policija je juče izašla na lice mjesta i pored lokalnog puta Podromanija-Kaljina zatekla V.D. sa povredama lijeve i desne natkoljenice.

On je rekao da je K.K. iz pojasa izvukao peštolj i ispalio jedan hitac prema njemu,nakon što mu se V.D. predstavio. Povrijeđeni je vozilom hitne pomoći prevezen u Klinički centar Kasindo.

Istog dana,policijski službenici su u mjestu Zagorje pronašli i uhapsili K.K. koji je priveden u policijsku stanicu.

Prilikom hapšenja, on je policijskim službenicima predao pištolj u kome se nalazio okvir sa dva metka, dok se u cijevi nalazio jedan metak.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments