Radovanović: Stanje teško, ali stabilno

0

ISTOČNO SARAJEVO – Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Vinko Radovanović rekao je danas Srni da je stanje na području grada teško zbog obilnih snježnih padavina, ali stabilno i pod kontrolom.
„Malo nas brine novi snijeg koji pada, ali se nadam da će tokom dana prestati“, rekao je Radovanović i dodao da bi novi snijeg napravio probleme ako nastavi da pada.

Radovanović se nada da će na današnjem sastanku sa predsjednikom Vlade Republike Srpske Aleksandrom Džombićem napraviti raspored za mašine koje su stigle u ispomoć sarajevsko-romanijskoj regiji.

On je naglasio da je snabdijevanje energentima na području grada uredno, što je olakšavajuća okolnost.

Prema njegovim riječima, telefonske linije su u funkciji tako da imaju kontakt sa svim dijelovima grada.

„Na području grada stanovništvo nema većih zdravstvenih problema, a ono što je bilo uspješno je riješeno“, rekao je Radovanović i dodao da je Bolnica Kasindo u funkciji, da nemaju problema sa snabdijevanjem energentima, a prilaz je očišćen.

U Istočnom Sarajevu počeo je sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Aleksandra Džombića sa načelnicima opština Istočnog Sarajeva, gradonačelnikom Vinkom Radovanovićem i direktorom Uprave Civilne zaštite Srpske Milimirom Doderom

Na sastanku , kome prisustvuje i ministar uprave i lokalne samouprave Srpske Lejla Rešić, trebalo bi da bude precizno utvrđen plan djelovanja na raščišćavanju putnih pravaca.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare