Računari i udžbenici za milićke srednjoškolce

0

MILIĆI – Kompanija „Boksit“ iz Milića poklonila je danas Srednjoškolskom centru „Milutin Milanković“ u ovoj opštini računarsku opremu, udžbenike i druga učila u vrijednosti 22.000 KM.

Opremu i udžbenike je direktoru Srednjoškolskog centra Vesni Bogičević uručio predsjednik „Boksita“ Rajko Dukić, koji je novinarima izjavio da vrijednost ove donacije nije samo u novcu, već i u tome šta se njome želi postići.

„Donirajući računarsku opremu želimo da podstaknemo učenike koji se ovdje obrazuju da koristeći tu tehniku izgrađuju sebe i da sutra budu sposobni da radeći za sebe i svoju porodicu, rade i za društvo. Ja bih želio da se što veći broj njih vrati u Miliće i zaposli u Kompaniji“, rekao je Dukić.

Direktor Srednjoškolskog centra „Milutin Milanković“ Vesna Bogičević novinarima je izjavila da ova škola ima izuzetnu saradnju sa „Boksitom“, i to ne samo kada je riječ o ovakvim donacijama, već i kroz besplatan prevoz i pružanje mogućnosti za izvođenje praktične nastave.

„Centar interesovanja Srednjoškolskog centra u Milićima je na realizaciji praktične nastave i na inovacijama, na kojima se rad škole i zasniva“, rekla je Bogičevićeva.

Današnjoj primopredaji računarske opreme i udžbenika prisustvovao je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radovan Višković, te rukovodstvo opštine Milići.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare