“Turističko zvono”

0

Učenici Ugostiteljsko-turističke struke Srednjoškolskog centra Pale bili su gosti-učesnici međunarodnog Jahorina film festival u hotelu “Damis”. Tom prilikom su zahvaljujući organizatorima festivala imali priliku da pogledaju nekoliko turističkih i ekoloških filmova.

Da nisu samo gosti, već mali ambasadori turizma i ugostiteljstva, pokazali su gostima festivala svoj projekat “Turističko zvono”.

Kroz desetominutnu prezentaciju istakli su važnost školovanja mladih kadrova za poslove u turizmu i ugostiteljstvu, a samim tim i sve prisutne posjetili da su “Zvončići naši, budući kadrovi vaši”. U svojoj prezentaciji prikazali su samo dio dosadašnjih uspjeha i veliku želju da idu naprijed “malim koracima u sigurnu budnućnost”.

Učenici su oduševili sve prisutne, među kojima su bili i predstavnici privrede, Turističke organizacije i mnogih ugostiteljskih objekata iz Pala i Jahorine. Na kraju večeri, uz neformalni razgovor sa učenicima i profesorima, prisutni su se počastili malim zalogajima koji su djelo učenika ugostiteljsko-kulinarske struke.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments