„Soft Skills Academy“ u Istočnom Sarajevu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu (svečana sala) u petak 08. novembra će svečano biti otvorena „Soft Skills Academy“.

„Soft Skills Academy“ je trodnevni seminar, ujedno novi projekat studentskog udruženja EESTEC LK Istočno Sarajevo pri Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu, koji je namjenjen svim studentima Univerziteta. To je seminar ličnih i profesionalnih vještina koje su potrebne svakom pojedincu da bi imao uspješnu karijeru i samostalno napredovao u njoj.

Priliku da učestvuju na akademiji će dobiti 40 studenata sa svih fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Tokom trodnevnog seminara svi učesnici ce proći kroz četiri interaktivna treninga iz oblasti „mekih vještina“ i imaće priliku da rade na sopstvenom usavršavanju i razvoju ličnih i profesionalnih vještina neophodnih za uspješnu karijeru. Treninge ce držati sertifikovani EESTEC treneri iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Na sledećem linku možete pogledati kompletan raspored dešavanja tokom SSA: http://ssa.rs.ba/treninzi.

EESTEC (Electrical Engineering Students’ European assoCiation) je udruženje studenata elektrotehnike Evrope, a ujedno i najveći međunarodni projekat studenata elektrotehničkih i informatičkih nauka.

Lokalni komitet Istočno Sarajevo je član Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC od 2005. godine i trenutno broji više od 50 članova.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare